Sjabloon voor zelfgemaakte aerogrammen – The Handwritten Letter Appreciation Society

Er wordt mij vaak gevraagd om een ​​sjabloon voor mijn zelfgemaakte aerogrammen, dus ik dacht, laat ik een klein bericht op de website maken dat mensen kunnen gebruiken.

Hieronder staan ​​enkele foto’s van hoe ik ze maak van A4-papier, maar zolang je binnen de afmetingen van je Postal Service blijft, kan elk papier worden gebruikt, zoals inpakpapier, kerstpapier, behangpapier, oude kalenders, noem maar op.

Wat mooi is, is dat voor het gewicht en de afmetingen van Royal Mail die ik heb gevonden, je een theezakje naar keuze in de aerogrammen kunt bijsluiten, wat de kosten niet beïnvloedt (Letter Inland = 68p 2nd Class, 95p 1st Class of Letter Overseas = £ 1,85 ). Controleer echter wel of u denkt dat het de dikte of het gewicht zou kunnen overschrijden.

Hieronder staan ​​een paar foto’s van foto’s die ik in de loop der jaren heb verzonden om je te laten zien dat elk papier kan!

Dina

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Brievenbussen-Kopen.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart