Jij rockt! – Brieven in de tijd

Het is tijd om terug te gaan naar bloggen! De zomer is altijd een drukke tijd voor mij (ik denk dat ik misschien een “seizoensblogger” ben), maar vandaag wil ik graag een leuk project delen dat ik vorige week heb afgerond. Dit was een aangepaste bestelling voor een speciaal iemand, en hoewel ik er een paar lange uren in heb gestoken om het op tijd af te krijgen, vond ik het geweldig om het in elkaar te zetten!

Zoals ik al eerder heb gezegd, heb ik een aantal winkels op Etsy waar ik kaarten verkoop die ik maak. Een “lijn” met kaarten die ik heb Hilltop Paper Studios gebruikt stenen die ik heb verzameld aan de oever van Lake Superior. Ik ben opgegroeid in een klein stadje aan Lake Superior en heb er altijd van gehouden om stenen te verzamelen, vooral de ronde, platte. Ik heb een paar emmers vol in mijn bloementuin, gesleept van meer dan 500 mijl verderop (mijn man was NIET gelukkig).

Toen ik ongeveer 3 jaar geleden op een kille herfstdag aan de kust zat, begon ik me af te vragen hoe ik ze kon verwerken in de kaarten die ik maak. Het is duidelijk dat de grote, ronde stenen die ik in mijn bloementuin heb, te zwaar zouden zijn (nou ja…???), dus heb ik zorgvuldig een paar zakken vol kleinere, platte stenen uitgekozen en mee naar huis genomen.

De oever van Lake Superior waar de stenen werden verzameld

Het heeft even geduurd, maar ik kwam eindelijk op een idee en mijn Lake Superior stenen kaarten waren geboren!

Lake Superior stenen kaarten
Enkele van mijn Lake Superior Stone-kaarten op Etsy

Nu, naar het project dat ik vorige week heb verzonden. Ik heb 20 “You Rock”-kaarten samengesteld, met een aangepaste boodschap erin.

20170621_124330049_iOS
Handgeschreven Lake Superior Stones
20170621_155839742_iOS
“You Rock”-kaarten klaar voor verzending
20170621_155911382_iOS
Kaart close-up

Deze bestelling zette me aan het denken; Ik zou veel meer aangepaste Lake Superior-steenkaarten kunnen maken. Of, als iemand stenen van zijn speciale plek heeft, zou ik ze graag verwerken in een project voor hen!

Als je meer van mijn Lake Superior-steenkaarten wilt zien, bekijk ze dan eens hier. En, ALSJEBLIEFT, als je een idee hebt voor een aangepaste kaart, stuur me dan een bericht!

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Brievenbussen-Kopen.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart