Kinderen en brieven schrijven – Brieven in de tijd

Op deze sombere winterdag wilde ik gewoon een artikel delen dat ik onlangs tegenkwam van Hallmark (de wenskaartmensen) over tips om kinderen te leren brieven te schrijven. Het zorgde voor een zonnestraal in de hoop dat sommige ouders misschien het belang van het schrijven van brieven ter harte zullen nemen en hun kinderen op jonge leeftijd hetzelfde gevoel zullen bijbrengen.

De titel van het artikel begon met “Beyond Texting”, wat me aan het denken zette; Ik wed dat de meeste kinderen denken dat sms’en en berichten versturen DE manier is om te communiceren. Sommigen hebben waarschijnlijk geen idee hoe ze een brief moeten schrijven en versturen.

Dit artikel is ideaal! Het geeft niet alleen de basis van het schrijven van een brief, het geeft ook enkele tips hoe we onze jongeren enthousiast kunnen maken! Het artikel eindigt met 10 voorgestelde boeken voor kinderen over het schrijven van brieven. Ik denk erover om ‘Snail Mail’ van Samantha Berger en ‘Ten Thank-You Letters’ van Daniel Kirk te kopen.

Hier is een link naar het artikel; het is snel gelezen. “Voorbij sms’en”. Ik weet dat ik me schuldig maak aan het feit dat ik mijn kinderen bedankberichten heb laten sturen via sms of op een of ander sociaal mediaplatform toen ze klein waren. Ik schaam me! Ze hadden bedankbriefjes moeten schrijven en mailen. Ik zal ervoor moeten zorgen dat ik mijn kleinkinderen aanmoedig om bedankbrieven te schrijven.

En jij? Gaat u zitten en helpt u uw kinderen of kleinkinderen met het schrijven van een bedankbriefje??

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Brievenbussen-Kopen.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart