Ik ben terug – Brieven in de tijd

Na wat vrije tijd te hebben genomen om wat dingen te doen, die hier niet het vermelden waard zijn, ben ik terug bij Letters in Time. Want laten we eerlijk zijn, we schrijven nu waarschijnlijk nog minder brieven dan toen ik met deze blog begon. Nu worden we gebombardeerd door nog meer sociale-mediaplatforms, waardoor het nog gemakkelijker wordt om “onmiddellijk te communiceren” met iemand, en met IEDEREEN. Als er ooit een tijd is geweest dat mensen meer brieven moeten schrijven, dan is het nu. Ga van Twitter af, dump Facebook, stop met eindeloos scrollen op Instagram. SCHRIJF EEN BRIEF. VANDAAG!

Vandaag wil ik alleen maar zeggen: IK BEN TERUG!

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Brievenbussen-Kopen.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart