De grote 5-0! – De Handgeschreven Letter Appreciation Society

Ik wilde niet echt al het egocentrische gedoe rond mijn 50e verjaardag tegenkomen, maar je bereikt ook niet elke dag een halve eeuw, toch. Ook zijn de mensen zo aardig en vrijgevig geweest dat ik even een klein officieel bedankje hier op de website wilde zetten.

Meestal word ik heel enthousiast over mijn verjaardag – zoals ik altijd zeg, niet in verwachting van kaarten en cadeautjes, maar gewoon een onverklaarbaar verlangen om het mensen te vertellen – maar dit jaar wist ik niet echt hoe ik me erover moest voelen. 50 lijkt zo’n groot aantal als je het opschrijft en het betekende dat we de helft van mijn leven hier in Swanage hadden gewoond. Ik kan nu niet echt meer zeggen dat ik uit Oxfordshire kom, of wel? Elke verjaardag is een waar voorrecht, dat weet ik, maar het is ook even schrikken, dat hele voortschrijden van de tijd.

Het voelde ook niet goed om helemaal opgewonden te raken, want een goede vriend, Daniel Spencer, stierf op paaszaterdag heel verdrietig aan een hartaanval en zijn begrafenis was de dag voor mijn verjaardag. Wat een geweldig persoon was hij, weerspiegeld in de ongelooflijke en emotionele begrafenis vol met mensen wiens leven hij had geraakt. Ik aarzel om wat PR te doen voor het schrijven van brieven uit respect (Dan was lid nr. 18) maar zelfs voordat The Handwritten Letter Appreciation Society bestond, had Dan een brief geschreven om voorgelezen te worden op zijn begrafenis, geboren uit een gevoel dat hij dat niet deed. verlang naar deze aarde. Hij was pas 48 toen hij stierf. Het was diep om zijn woorden te horen voorlezen. Ik moet zijn familie vragen of ze blij zijn als ik zijn brief deel, we moesten er allemaal om lachen en huilen zoals alleen Dan dat kon. Nooit heb ik de waarheid meer gevoeld over dat citaat van Goethe die zegt dat brieven de belangrijkste herinnering zijn die we kunnen achterlaten. Daan zal erg gemist worden.

Dus het “vieren” van mijn 50e voelde allemaal een beetje plat. Maar zoals ik er constant aan herinnerd wordt, is deze wereld vol met alleen de liefste, aardigste mensen die natuurlijk de dag voor mij volledig hebben gered. De oudste, hoewel haar A-niveaus op vrijdag begonnen, deed er alles aan om 50 cadeautjes in te pakken met hulp van echtgenoot en jongste. Ik opende 25 uur ’s ochtends en 25 uur’ s avonds, omdat het voor de meesten een schooldag was. Er waren kaartjes en wensen in overvloed en ballonnen en bloemen en telefoongesprekken met vrienden die ik in tijden niet had gesproken. Het zal geen verrassing zijn dat veel van de cadeaus brieven of brievenbus- of postzegelthema’s hadden en dingen om me te helpen THLAS te blijven runnen, waar ik zo ontzettend dankbaar voor was.

Een van de hoogtepunten was een videocompilatie van verjaardagsberichten van vrienden en leden over de hele wereld, samengesteld door de briljante en vriendelijke Liz Kentish. Er was veel ontzag van mijn kant toen ik er ’s ochtends naar keek, en zeker een brok in mijn keel en iets in mijn oog. Heel erg bedankt aan iedereen die daaraan heeft bijgedragen. Het maakte mijn dag! Net als de “Blauwe Plaquette” voor mijn Brievenschuur, georganiseerd door schoonzus in Zimbabwe. Ik moet erop wijzen dat het geen echte is (haha!) Maar hey, misschien ooit!

(Klik HIER om naar de videolink te gaan.)

Ik was ook een beetje blij toen ik een verjaardagsbericht kreeg van Russell Lewis, schrijver van de ongelooflijke en favoriete tv-serie Endeavour (onder andere), die me meer kracht wenste voor mijn elleboog voor het schrijven van handgeschreven brieven.

Ik weet ook nooit zeker of ik een verjaardagsinzamelingsactie moet doen, maar ik voel me altijd een beetje slecht als ik een leuke tijd heb terwijl zovelen over de hele wereld dat duidelijk niet zijn, en aangezien ik wat van The Wild Cards over had, dacht ik dat een kleine inzamelingsactie zou zijn een leuke manier om het vooruit te betalen. De kunstenaar, Jackie Morris, stuurde me zelfs een originele geschilderde verjaardagskaart die al in een lijst zit!

Dus daar ben je dan, slechts een kleine markering van mijn grote 5-0 om iedereen heel erg te bedanken voor het zo speciaal maken van de dag/week/twee weken. Het wordt echt heel erg gewaardeerd.

Dina

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Brievenbussen-Kopen.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart