Focus – Brieven in de tijd

Focus: “een staat of toestand die een duidelijke perceptie of begrip mogelijk maakt”. . .

Maak kennis met mijn enige woord voor 2018; FOCUS.

Door me op dat ene woord te concentreren, geloof ik dat ik een betere blog kan schrijven. Ik moet me concentreren op de reden waarom ik Letters in Time ben begonnen – om “breng de kunst van handgeschreven brieven terug, letter voor letter”.

Klinkt eenvoudig. Ha! Ik ben al aan het afdwalen, met allerlei ideeën in mijn hoofd. FOCUS. “De kunst van handgeschreven brieven terugbrengen, letter voor letter”. Ik weet dat ik dit het hele jaar door meerdere keren tegen mezelf zal moeten herhalen, maar hopelijk zal het me terugbrengen naar mijn doel. Hopelijk zal het me in staat stellen om een ​​duidelijk begrip te hebben van de richting die deze blog zou moeten uitgaan.

Het woord voor 2017 had “verkennen” kunnen zijn, aangezien ik verschillende wegen heb verkend. Nu, 2018 is het moment om FOCUS en maak het verschil.

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Brievenbussen-Kopen.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart