Bedankt! – Brieven in de tijd

Wanneer heb je voor het laatst een bedankbriefje geschreven? En dan bedoel ik niet iemand een bericht sturen via Messenger. Ik bedoel een echte, handgeschreven kaart of briefje, in een envelop gedaan met een adres en postzegel en op een vrolijke manier verzonden. Ik voel me redelijk goed over mijn antwoord, wat misschien de reden is waarom ik het op dit moment vraag. Ik heb onlangs meer dan 20 handgeschreven bedankbriefjes verzonden (veer op mijn pet!), geschreven op bedankkaartjes die ik heb gemaakt (weer een veer!). En eerder, in juni, stuurde ik nog een partij van meer dan 20 (weer een veer; ik zie eruit als een vogel!).

Enkele van de bedankkaartjes uit de batch die ik zojuist heb verzonden. Te koop bij Hilltop Paper Studios!

Voel je niet slecht als het een tijdje geleden is dat je een handgeschreven bedankje hebt gestuurd. Je denkt misschien dat je daar echt geen gelegenheid voor hebt gehad; geen verjaardagsfeestje, geen diploma-uitreiking, geen bruiloft. Maar ik wed dat als je erover nadenkt, je iets kunt bedenken om iemand voor te bedanken.

Hoe zit het met die vent die al die extra rotzooi die je naast je vuilnisbak had, meenam nadat je de garage had schoongemaakt? Hoe zit het met de agent bij uw verzekeringsmaatschappij die het zo gemakkelijk heeft gemaakt om uw autoverzekering te wijzigen wanneer u uit een andere staat verhuisde en een nieuwe auto kocht? Of hoe zit het met de apothekersassistente die uw dochter hielp een duur recept te betalen dat haar verzekering niet dekte door een coupon te vinden die ze kon gebruiken? Of die slager die twee steaks voor je sneed omdat je niet lekker vond wat er in de kist zat? Enzovoort. . .

Dit zijn allemaal situaties waarin het maar een paar minuten van je tijd zou kosten om iemand een bedankbriefje te schrijven, op de post te doen en een warm, vaag gevoel te krijgen voor het waarderen van een ander mens.

Bedankt 5
Te koop bij Hilltop Paper Studios.

Voor jullie mensen die zeggen: “Nou, ze doen gewoon hun werk. Dat is wat ze moeten doen,’ je mist het punt. En sorry; Ik ga het niet uitleggen. Je kunt mijn blog net zo goed nooit meer lezen.

Bedankt 3
Nog eentje te koop in mijn Etsy shop!

Hier is een formule, als je wilt, voor het schrijven van bedankbriefjes (bedankt Hallmark):

 • Groet. Vergeet niet ervoor te zorgen dat u de juiste vorm en spelling van de naam van de persoon gebruikt. Als je niet zeker bent van de naam van de persoon, doe dan je best; oftewel: de vuilnisman.
  • Geachte vrachtwagenchauffeur voor afvalbeheer:
 • Spreek uw dank uit. Begin met de twee belangrijkste woorden: bedankt.
  • Bedankt voor het meenemen van al het afval dat we vorige week langs de stoep hadden staan.
 • Voeg specifieke details toe. Dit hangt natuurlijk af van de reden waarom je iemand bedankt. Als u een geschenk of contant geld hebt ontvangen, vertel hen dan hoe u het zult gebruiken.
  • We hebben onze garage schoongemaakt en ik weet dat we veel meer afval hadden dan we zouden moeten hebben.
 • Kijk vooruit. Noem de volgende keer dat je ze misschien ziet, of laat ze gewoon weten dat je aan ze denkt. (Deze is een beetje raar voor mijn voorbeeld van de vuilnisman, dus ik moest een beetje nadenken)
  • Je houdt een strak schema aan en ik waardeer het enorm dat je de extra tijd neemt om al ons afval op te halen. We beloven dat we onze garage niet snel meer zullen schoonmaken.
 • Herhaal uw dank. Voeg details toe om ze op een andere manier te bedanken.
  • Nogmaals bedankt om ons te helpen!
 • Eindig met uw groeten. “Met vriendelijke groet” is een veilige stand-by, maar gebruik voor nauwere relaties een warmere optie en onderteken uw naam.

Nu heb je alleen nog een voorraad bedankkaartjes nodig. Natuurlijk, het zou geweldig zijn als je wat van mijn zou kopen Etsy-winkel, maar het kan me niet schelen. Pak gewoon wat! Geen excuses!! Maak iemands dag en krijg dat warme donzige gevoel voor jezelf.

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Brievenbussen-Kopen.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart